Mitä tapahtuu 2020 keväällä?

22.01.2020

Moikka ja huippua alkanutta vuotta 2020! 

On se aika vuodesta, kun monet meistä ovat jo asettaneet tavoitteita ja päämääriä kuluvalle vuodelle - osa taas ei halua edes tehdä mitään konkreettisia tavoitteita, just go with the flow.  Ja kumpikin on okei! Tiedän, millaista on mennä tavoitteen mukaan tai mennä vain fiiliksen mukaan - voin auttaa sua saavuttamaan tavoitteesi tai auttaa sua etsimään seuraavaa suuntaa elämällesi. Jos sulla on joku kysymysmerkki mielessä, niin nakkaa mua viestillä ja kerro mitä on mielessä - tarjoan just sulle sopivaa ratkaisua :) 

Ja niin, takaisin tämän vuoden suunnitelmiin! Mä oon suunnitellut tässä alkuvuoden aikana huippuja juttuja tulevaksi kevääksi ja tekemistä tulee löytymään jokaisen tasoon ja tavoitteeseen! Ai niin siis mitä olen suunnitellut? paljastettakoon seuraavaa... 


Keväällä tulossa ainakin kolme työpajaa kuntosalille, kolmelle eri tasolle, erilaisilla sisällöillä. Työpajat tulevat olemaan ryhmänä toteutettuja. Ajankohdasta ja sisällöstä tulossa infoa helmikuun aikana!

Lisäksi..

Ulkotreenit jatkuvat kerta viikkoon (pääasiassa maanantai-iltaisin) - kiertoharjoittelua, paikkaharjoittelua, kehonpainoharjoittelua ja pienvälineillä treenaamista ulkona (yleensä Mikkelin keskustan alueella) ryhmässä. Laita mulle instassa, fb, tai whatsappissa viestiä jos haluat mukaan meidän whatsapp-ryhmään, joissa ilmoitan tarkemmat ajankohdat ja sisällöt treeneille - kaikki ovat tervetulleita! Ryhmässä tällä hetkellä noin 15 jäsentä, ryhmään kuuluminen ei tarkoita jokakertaista sitoutumista treeneihin - voit tulla silloin kun pääset ja se sopii omiin aikatauluihisi. Laskutus toistaiseksi 5€/kerta, vähittäis osallistujamäärä tunnin toteutumiseksi 2 osallistujaa.

JA ulkotreenit tulevat kehittymään tänä keväänä! Kunhan talvi viimein tulee ja kääntyy aurinkoiseksi kevääksi, ulkotreenien sisältö tulee kehittymään levelillä ylöspäin. Luvassa toiminnallista treenaamista, isompia liikkeitä - nopeuden, voiman, kestävyyden ja ketteryyden harjoittamista! Treenit tulevat sopimaan kaikille perusterveille taitotasoon katsomatta - voit haastaa itseäsi ja kokeilla turvallisessa ympäristössä myös epämukavuusalueella treenaamista! Tarkempaa infoa tulossa yrityssivuilleni helmi/maaliskuun aikana! Tulen tekemään uusia välinehankintoja nyt alkuvuoden ajan.. ;)

Ja pysyäksenne kuulolla, ottakaa seuraavat sivut haltuun:

Facebook: Kontio Training

Instagram: @kontiotraining


Ihanaa ja aurinkoista tammikuuta 2020

<3 Kati / Kontio Training