Valmennukset Syke Triben kautta

16.10.2019

Olen aiemmin toteuttanut treeniohjelmien suunnittelun ja jakamisen Syke Tribe-palvelun kautta. Jatkossa toteutan ohjelmien suunnittelun, yksilövalmennukset ja ryhmävalmennukset Sykkeen kautta tapahtuvassa nettiselaimessa ja puhelinsovelluksessa. 

Jatkossa kun aloitat asiakkaanani, lähetän sinulle alkuun linkin, jota kautta pääset täyttämään taustatieto/esitieto-lomakkeen, jossa kysytään perustietojasi, tavoitteitasi, toiveitasi ym. liittyen tulevaan valmennukseen. Lomakkeen kautta teet itsellesi tilin Syke Tribe-palveluun. Tili on sinulle maksuton ja maksat ainoastaan sopimastamme valmennuspaketista/valmennuksesta (laskun lähetän sinulle op-kevytyrittäjä laskutuspalvelun kautta sähkpostiisi kuten ennenkin). Saat myös linkin mobiilisovelluksen lataamiseen. Syke toimii nettiselaimessa sekä erillisenä simppelinä mobiilisovelluksena - suosittelen sovelluksen lataamista!

Miksi sitten aloitan valmennusten toteuttamisen Syke-palvelun kautta? Haluan, että kaikki kirjalliset ohjeet, viikkotehtävät, ruokavaliot, asiakkaan tiedot ja kirjaaminen ovat yhdessä samassa paikassa, eivätkä hajoitettuna ympäriinsä. Se on helpompaa valmentajalle - sekä valmennettavalle! Asiakkuus on voimassa tietyn aikaa (sovitun valmenussuhteen ajan) ja asiakkuuden jälkeen tili inaktivoidaan valmentajan toimesta. Materiaalit ovat silti asiakkaan saatavilla palvelusta asiakkuuden jälkeenkin.

Seuraavaksi kuva, joka havainnollistaa asiakkaan saamia etuja Syke-palvelusta:

Voit myös tutustua seuraavan PDF-tiedoston kautta Syke-palveluun ja mitä kaikkea saat siitä asiakkaanani irti!

https://syketribe.zendesk.com/hc/fi/article_attachments/360035512311/ka_ytto_ohjeetasiakkaat__1_.pdf

Saat siis aivan huikean mahdollisuuden sovelluksen kautta seurata myös itse etenemistäsi - lisäksi kaikki materiaalit löytyvät näppärästi yhdestä paikasta, mahdollista myös tulostaa selaimen kautta esim. ruokavalio ja treeniohjelmat niin halutessasi.


Innolla kohti loppuvuotta ja uusia tuulia,

lämpimin terveisin Kati / Kontio Training