"Etsitään sinun kultainen keskitiesi."

Palvelut

Tässä listattuna peruspalvelut - paketteja, mahdollista muokata jokaisen tarpeisiin sopiviksi. Ota rohkeasti yhteyttä niin etsitään sulle sopiva paketti, joka tukee sulle itsellesi tärkeää tavoitetta!

Hinnat sisältävät ALV24% ja laskut on mahdollista pilkkoa osiin - hinnat eivät sisällä liikuntapaikkojen maksuja

llmainen konsultaatioaika 30min

Sinulle, joka mietit valmennukseen lähtemistä, mutta et tiedä mikä olisi sulle tällä hetkellä oikea valinta, joka sopisi nykyiseen elämäntilanteeseesi ja mikä tukisi tavoitteitasi.

Keskustellaan miksi sinulla on tavoitteesi, mitä olet valmis tekemään ja miksi tavoite on sinulle tärkeä - näin löydämme tien tavoittetta kohti kulkemiseen!


Treenipassit

Ota personal trainer mukaan treeneihisi! (ei sisällä ohjelmaa, ohjelmien hinnat alempana)

Hinnat pt-tunneille (45min):

45min x 1 - 40e

45min x 3 - 110e

45min x 5 - 175e

45min x 10 - 300e


1kk Starttipaketti (alkaen 200€)

Sinulle, joka haluat aloittaa turvallisesti ja ohjatusti yhdessä personal trainerin kanssa. Sisältää alkukartoituskeskustelun +4 tapaamista, ruokavalion tsekkauksen ja suunnittelun, turvallisen ohjauksen askel askeleelta liikunnalliseen ja terveelliseen arkeen - käytännönläheisesti. Tehdään sulle suunnitelma arjen aktiivisuuteen ja liikuntaan, sun toiveiden mukainen järkevä treeniohjelma. Viikkosuunnitelmat ja haasteet tavoitteen mukaisesti. Uutuutena lisäksi käyttöoikeus syke-applikaatioon!

Jatkuva  valmentajan tuki ja turva! Pureudutaan yhdessä siihen, miksi halutaan lähteä tekemään muutosta ja tehdään yhdessä muutoksesta pysyvä!3kk Yksilövalmennus (alkaen 300€)

Yksilöity valmennus sinun tarpeisiisi: sisältää alkukartoituksen, sovitun määrän yhteisiä tapaamisia, yhteydenpidon sopimuksemme mukaan, päivittyvät treenit ja ruokavaliot, viikottaiset suunnitelmat, valmentajan tuki - mahdollisuus myös etävalmennukseen, jolloin yhteydenpito pääasiassa puhelimen ja skypen välityksellä! Uutuutena lisäksi käyttöoikeus syke-applikaatioon!

3 tapaamista/kk (500e) yhteensä 9 tapaamista

2 tapaamista/kk (420e) yhteensä 6 tapaamista

1 tapaamista/kk (300e) yhteensä 3 tapaamista


6kk Yksilövalmennus (alkaen 600€)

Yksilöity valmennus sinun tarpeisiisi: sisältää alkukartoituksen, sovitun määrän yhteisiä tapaamisia, yhteydenpidon sopimuksemme mukaan, päivittyvät treenit ja ruokavaliot, viikottaiset suunnitelmat, valmentajan tuki - mahdollisuus myös etävalmennukseen, jolloin yhteydenpito pääasiassa puhelimen ja skypen välityksellä! Uutuutena lisäksi käyttöoikeus syke-applikaatioon!

4 tapaamista/kk (1120e) yhteensä 24 tapaamista

3 tapaamista /kk (840e) yhteensä 18 tapaamista

2 tapaamista /kk (600e) yhteensä 12 tapaamista


Duo-valmennus (alkaen 140€)

Haluatko treenata yhdessä ystäväsi kanssa? Vastaako teidän tavoitteenne toisiaan? Nyt teillä on mahdollisuus teettää tavoitteidenne mukainen treeniohjelma, kumpaisellekin käypäiset ruokavaliot tavoitteen tueksi sekä saada ohjattuja yhteistreenejä!

Duo-valmennus sisältää: alkukartoituskeskustelun yhdessä kaikkien kolmen osapuolen kesken, kuntotestit, tavoitteeseen sopiva treeniohjelman ja liikuntalukkarin, räätälöidyt ruokavaliot, valmentajan tuki 1 kuukauden ajaksi, syke-applikaation käyttöoikeuden sekä kuntotestien ja alkukartoituksen lisäksi 2 tapaamista!Räätälöidyt treeniohjelmat (alkaen 30€)


1-, 2-, 3-, 4- ja 5-jakoiset ohjelmat sinun tavoitteisiisi sopivina!

(suuntaa antava hinnasto) :

1-jakoiset alkaen 30e

2-jakoiset alkaen 40e

3-jakoiset alkaen 50e

4-jakoiset alkaen 60e


Ohjaukset sovittava erikseen PT-tuntien (treenipassin) hinnaston mukaisesti.


Kuntosaliperehdytys ohjelman kanssa


yksilöille 80€ / tunti

ryhmille 100€ / tunti


Kysy ryhmien / parien kuntosaliohjauksista ja treenimahdollisuuksista lisää!