"Vaatii rohkeutta laskea irti vanhasta."

Kontio Training Kati

vasen: 2015 kesä - oikea: 2018 syksy (kuvien välissä + 15kg)
vasen: 2015 kesä - oikea: 2018 syksy (kuvien välissä + 15kg)

Yritys

Y-tunnus: 2942321-8

Toimiala: Urheilu- ja liikuntakoulutus (85510) (YTJ)

Toimialakuvaus: Urheilutoiminta sekä huvi- ja virkistyspalvelut (muu urheilutoiminta)

Laskutus tapahtuu OP-Kevytyrittäjän kautta.

Mitä?

Monipuolista yksilöityä valmennusta ryhmien ja yksilöiden tarpeisiin. Tapahtumiin, virkistysiltoihin, kotiin, mökille, kuntosalille, perheille ym.

Tsekkaa Palvelut-sivulta esimerkkejä tarjoamistani palveluista ja kysy rohkeasti tarjousta itseäsi kiinnostavasta paketista! Jos palveluistani ei löydy valmista pakettia, rakennetaan juuri sinun tarpeisiisi sopiva.

Missä?

Valmennan Mikkelissä ja Mikkelin läheisyydessä. Myös etävalmennus mahdollisuus.

Kuntosaleista käytössäni ovat kaupungin salit (karkialampi, esedun kuntosali, uimahallien kuntosalit ym.) ja Saimaa Stadiumin kuntosali ja juoksurata. 

Näin aloitat

Varaa ilmainen konsultaatioaika (30min) ja keskustellaan yhdessä sun tavoitteista, unelmista ja siitä miten voisin auttaa sua niitä kohti!

 Yhteystiedot - sivulta löydät tarvittavat tiedot yhteydenottoon.

Kuka olen?

Olen Kati Kontio-Rossi, 27-vuotias Mikkeliläinen. Sosionomi (lto) sekä Trainer4You:n kouluttama hyvinvointivalmentaja, kuntosalivalmentaja ja Personal Trainer.

Olen ehkä osalle tuttu nimellä Personal Trainer Kati, sillä kyseisellä nimellä toimin ensimmäisen vuoteni yrittäjänä. Nyt on kuitenkin aika luoda nahka uusiksi ja laittaa rattaat pyörimään isommin.

Palo liikunta-alalle kouluttautumiseen lähti liikkeelle omasta elämäntapamuutoksestani joitakin vuosia taaksepäin.

Elin pitkään aivan liian vähällä ravinnolla ja epäterveellisesti. Tunsin pakonomaista tarvetta lenkkeillä ja laihduttaa, sillä en pitänyt siitä miltä näytin. 2016 sain masennusdiagnoosin ja koin vaikean, sumuisen ja väsyneen jakson elämässäni - tajusin ettei ollut tervettä elää niin kuin olin elänyt siihen asti.

Aloin opetella syömistä, syömään riittävästi. Harrastin liikuntaa siksi, että se toi hyvän fiiliksen. Söin ruokkiakseni kehoani ja jaksaakseni, unohdin ulkonäköpaineet. Vähitellen aloin saamaan kiloja ja nautin vähemmän luisesta olemuksestani - aloin treenata tavoitteellisesti ja kerätä lisää massaa syömällä ja treenaamalla tavoitteellisesti kuntosalilla keskittyen lihaksen vahvistamiseen.

Ja sille tielle jäin. Kuntosali on mulle edelleen paikka, missä tunnen olevani kotona ja mistä nautin. Nautin siitä, että mulla on voimaa ja omaan naisellista pyöreyttä.

Tarvittiin paljon aikaa ja työtä, että opin huolehtimaan itsestäni ja unohtamaan jatkuvat ulkonäkökeskeiset ajatukset. Haluan auttaa nyt muitakin löytämään oman luonnollisen vahvuutensa ja kauneutensa.

Vahvuuteni valmentajana?

Vahvuuteni valmentajana on kokonaisuuden ymmärtäminen. Jokainen ihminen on yksilö, jokaisella on taustalla omat vaikeutensa, haasteensa ja menneisyytensä ja syynsä lähteä tekemään elämäänsä muutosta. Elämäntapamuutos on iso prosessi, joka vaatii aikaa, paljon erilaista työskentelyä - sitä ei tehdä pelkällä ruokavalion ja salitreenin käteen lätkäisyllä. 

Vahvuudekseni sanoisin pitkän ajan elämäntapamuutokset, joissa opetellaan yhdessä tekemään liikunnallisesta ja terveemmästä arjesta sujuvaa ja kaikilta onnistuvaa, luonnollinen osa elämää. Opetellaan yhdessä oivaltamaan, ettei repsahduksen tarvitse tarkoittaa automaattisesti epäonnistumista. Kokeillaan, haetaan ja opetellaan uusia parempia ja terveellisempiä tapoja.

Erityisiä vahvuuksiani ja osaamisalueitani ovat kuntosalilla tapahtuva treenaaminen, kiinteytyminen ja lihaksen kasvatus. Olen itse treenannut kuntosalilla vuodesta 2012 välillä enemmän ja välillä vähemmän - kuntosali oli yksi iso osa omaa elämäntapamuutostani kun aloitin matkani kohti normaalia painoa ja terveempää elämää.

Nautin myös pienryhmien ohjaamisesta ja toiminnallisten ulkotreenien vetämisestä sekä toteuttamisesta yksilöiden että ryhmien kanssa. Tarjoankin ryhmävalmennusta niin kuntosalille kuin ulos erilaisiin tarpeisiin - ota yhteyttä ja kysy rohkeasti lisää!